back to top

Mărturie: „Plătesc pentru 3 avorturi”

[box] Am primit la redacție din partea lui Alice o mărturie pe care o reproducem integral. Pentru alte drame ale persoanelor afectate de avort și pentru a ști cum se poate obține vindecare: www.rupetacerea.ro[/box]

„Fetelor/ dragelor,

regret_abortion Am primit cele mai mari palme de la Dumnezeu pentru 3 copii omorati, si pentru multe alte pacate.

Prima palma pe care am primit-o, a fost cand nu am respectat curatia mea de fecioara – am facut-o cu un baiat de tigan, care voia fete sa le batjocoreasca, dar sub aspectul purtarii unuia care se indragostea. In urma acestei prostii de a cadea la pat, m-a lasat bineinteles si m-am ales si cu reputatie de fata usoara.

A doua palma de la Dumnezeu, am primit-o de la baiatul de care m-am indragostit, si cu care mi-am inceput practic viata sexuala. I-am povestit tot de primul, care a vrut doar sa ma dezvirgineze, si cand a terminat ce avea de facut, m-a lasat, si ba chiar m-a si furat. Am ramas cu el insarcinata la 18 ani, am visat chiar pe Fecioara care imi zambea, dar cand raspunsul prietenului meu a fost ca nu pastram copilul, ramasa singura si stiind cum este sa cresti fara tata, fara protectie, am decis sa renunt si eu la copil. Nu mi-am dorit un copil fara tata, si fara situatie materiala. Si visul cu Fecioara am zis ca mi s-a parut.

Am scapat, mi-am zis, de rusine si de ocara, ca o sa fiu eleva cu burta la gura, si fara tata la copil. Am auzit ca poti avea probleme de la avort, m-am speriat si toata viata mea am trait cu frica in san. Anii s-au scurs, cu bine si cu rele intre mine si prietenul meu, 7 ani; dar ce folos in tot acest timp nu m-a cerut in casatorie, chiar daca eu am fost corecta cu el si nu am vrut sa-i pun copil in brate, si nici eu sa cresc un copil fara tata.

Oricum mi-a demonstrat in cele din urma ca urmatoarea fata cu care a fost, a cerut-o dupa 1 an de prietenie, si a avut si copil, si desi fata nu era chiar ce trebuia, l-a jucat cum a vrut, si de unde nu a vrut nici cel de-al doilea copil cu mine, acum peste ani imi spune ca copilul cu sotia lui e foarte important. Cei 2 cu mine se pare ca nu au fost.

Am intalnit un alt baiat, de care am zis ca el este alesul meu. Ne potriveam in cele mai mici lucruri; 10 ani am ramas cu el. Dar vai, i-am povestit totul de la inceput la sfarsit, si de ce ajunsesem in patul lui. La 25 de ani s-a intamplat sa raman insarcinata si cu el, din cauza unui lot cred de Postinor invechit, sau defectuos. El a spus ca suntem prea tineri, eram in facultate, mama lui de asemenea nu ma vroia, ca amprenta de femeie usoara inca era asupra mea.

Am crezut ca m-a inteles ca sunt corecta, ca de asemenea, voi face cum zice el, ca nu am ramas expres, cum fac alte fete, ca sa-l agat. Dar vai, iar soarta mi-a aratat in ce eroare eram. Dupa 10 ani de relatie cu bune si cu rele, cand el s-a ridicat din punct de vedere profesional si material, si a gasit o alta fata care ii convenea si pe care o considera de nivelul lui, si al mamei lui, mi-a spus ca daca fata asta ramanea insarcinata el ii spunea sa pastreze copilul. Copilul pe care cu mine nu si l-a dorit. Dupa 10 ani de asteptare chiar mi-a spus in zeflemea: dar ce credeai ca dupa atatia ani mai vezi ceva?

Dupa numai 2 luni, pe aceasta fata a dus-o la parintii lui; li s-a parut ca era cea mai frumoasa si mirifica, o Craiasa din povesti. Mie fata mi s-a parut ca, in afara de o titulatura data profesional, era doar o schizofrena; plus ca a mintit-o si pe ea la greu, ca o iubea. Data afara din casa, umilita si batjocorita: omul cu care am impartit 10 ani, anii mei cei mai buni, m-a expediat fara doar si poate, printr-un mesaj, in cel mai crunt mod posibil.

In tot acest timp am realizat ca am crescut copilul prietenului surorii mele timp de 7 ani. Un mincinos, un meschin, care ne-a folosit pe post de gradinita de copii pentru copilul lui, spunand ca e orfan, dar mai tarziu afland ca are si familie.

Am crescut copilul unui nenorocit care ne-a facut si foarte multe rele in famile, Dumnezeu mi-a aratat ca in loc sa cresc unul din copiii mei am crescut copilul unui nenorocit, am ramas si fara iubirile mele mari, si inca sufar dupa alte lucruri pe care mi le-am atras, prin pacatele mele de moarte.

N-am stiut pe vremea aceea, dar copiii nu sunt doar niste ghemotoace de celule, lucru neadevarat pe care abia azi l-am aflat. Ce nu fac doctorii pentru bani, te opereaza si pentru ce ai si pentru ce nu ai, lucru auzit din gura lor, ca doar nu trebuie sa-si piarda mana, nu?

Am 36 de ani merg spre 37, nu am copii, sunt fara sot, nu sunt nici urata, si nici proasta- dar poate aici am fost, si totusi soarta mi-a aratat si inca imi arata si sufar din cauza greselilor mele.

Nu acceptati sub nici o forma sa faceti acest pas. Toti platim in viata pentru greselile noastre, eu asta inca patesc, si chiar din greu, chiar foarte, cu accidente de masina, si alte piedici, si multe lacrimi si suferinte, si chiar pierderea unor vieti dragi si cat pe cat a propriei mele vieti. Viata se razbuna, oricat am incerca sa negam, toti platim pentru ca Dumnezeu ne este deasupra. Si daca nu consideram ca ni se va intampla noua sa platim, platim prin urmasii nostrii, ca toate pacatele noastre pe care nu le absolvim se rasfrang asupra copiilor.

Am dorit dintotdeauna sa stiu cum pot sa izbavesc acest pacat, pacat de moarte, si abia acum am aflat, ori sa botez 3 copii, dar nu am bani, ori sa citesc Rugandu-ma cu Acatistul de pocainta pentru prunci avortati. Multumesc Lui Dumnezeu, ca prin cate am trecut si inca trec, desi eu am incercat sa fiu corecta, si sa nu pun un copil in bratele unui barbat care nu-l vrea, sau sa-l cresc singura fara tata, si in nevoi multe cum am crescut eu, dar Copiii sunt Binecuvantare de la Dumnezeu si Dumnezeu le organizeaza pe toate.

Si ce am facut eu? Cu ce m-am ales? Cu nimic- sau doar cu multa, multa, multa suferinta desi nu am facut decat sa Iubesc; dar cu ce costuri!

Alice”

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări