back to top

Militari americani obligați să poarte pantofi cu toc într-o „campanie contra violurilor”

Cine conduce Armata SUA? Cumva vreun dezechilibrat mintal? Închipuiți-vă terorișii ISIS sau militarii ruși cum se tăvălesc pe jos de râs văzând asemenea imagini: militari americani ieșiți la o „plimbare” în pantofi roșii cu toc.

Într-o campanie de conștientizare a abuzurilor sexuale din armata SUA, militarii anumitor unități au fost obligați să poarte pe stradă pantofi roșii cu toc. Este vorba despre o acțiune la solicitarea organizației „Walk a Mile în her Shoes” care organizează anual evenimente publice constând în astfel de „parade”.

Și dacă ar fi fost o acțiune voluntară a unor cetățeni oarecare ar fi fost ridicol și nedemn. Dar gândiți-vă, dragi cititori, a fost armata și a fost un ORDIN!

Cât de mult urăsc conducătorii de azi ai Americii propria lor țară, dacă au ajuns să batjocorească până și unul din simbolurile puterii și supremației americane…

și-acum faceți comparație:

Militarii americani la „paradă”…

usarmy-redshoes-highheels și un soldat Spetsnaz (forțele speciale rusești):

spetsnaz Propagandă? Desigur. Dar tocmai pentru că propaganda și războiul imagologic sunt atât de aprige în aceste vremuri tensionate, imagini precum cea a militarilor americani defilând, vizibil jenați, în pantofi cu toc nu trebuia să existe. Armata este simbolul puterii și al mândriei unei națiuni  – nu obiect de batjocură în mâna unor scamatori imorali.

That’s all, folks!

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări