back to top

Nebunia lui Bruce Jenner

Socul transgenderismului a devenit un ritual anual. Acum un an, Eurovision ne-a socat cu prezenta femeii cu barba care, culmea, a castigat marele premiu. In toamna, Conchita a facut turul Natiunilor Unite la New York si a pozat cu Secretarul General al ONU care radea cu gura pina la urechi.

In iunie anul acesta, Bruce Jenner, fostul mare atlet american si campion olimpic in 1976 la decatlon, s-a transformat din barbat in femeie. La 60 de ani!

bruce-jenner
Imagine din ianuarie 2015

Stirea a facut inconjurul lumii la viteza unui click de mouse, si singurele persoane care probabil inca nu stiu ca Jenner si-a mutilat genitalele pentru a deveni femeie, sunt cei care nu au acces la internet, nu citesc ziarele, ori nu li s-a spus de catre cei care au auzit ori citit. Intrebarea, insa, este, cit timp va mai fi pina cind vom inceta sa fim socati, ne vom obisnui cu transgenderismul, vom fi desensitivizati fata de aceasta practica barbara, si vom zice, „de ce nu?”, „la urma urmelor sunt si ei oameni”, ori bine cunoscutul refren „cu ce ma afecteaza asta pe mine? Nu ma intereseaza”! Acestea au fost atitudinile fata de avort, homosexualitate, pornografie, eutanasie, suicidul asistat, avortul selectiv, infanticidul, avortul post-natal si alte manifestari dezumanizante si depravate ale vremurilor noastre.

Indraznim sa pronosticam ca nu peste mult majoritatea occidentalilor vor confirma, prin sondajele de opinie care fara indoiala se vor face, ca majoritatea simpla, iar apoi majoritatea covarsitoare a occidentalilor privesc mutilarea organelor genitale pentru schimbarea sexului biologic ca un act „normal si moral”. Tot mai putini vor fi aceia care vor obiecta, vocifera ori dezaproba practica aceasta dezgustatoare. In final, si noi, romanii, la rindul nostru, ne vom obisnui cu astfel de practici gretoase occidentale asa cum ne-am obisnuit si cu celelalte pacate sociale care ne distrug natiunea si pe care le-am importat din Occidentul „progresist”.

Dar, la urma urmelor transformarea fizica a sexului uman dintr-un sex biologic in altul e o maladie, o nebunie pe care mass media, Hollywood-ul, Eurovision-ul, si marile cotidiene occidentale o promoveaza si o va normaliza in timp. Numim nebunia aceasta „nebunia lui Jenner”.

Iar dupa ce mass media ne va indoctrina cu ea, nebunia lui Jenner se va transforma in drept al omului sub pretextul de a fi o forma de „expresie sexuala” – cum se spune in publicatiile occidentale de jurisprudenta. Prezicem ca in timp tribunalele, institutiile europene si CEDO vor recunoaste dreptul fiintei umane de a se mutila si de a se transforma in ceva diferit. E vorba deci de un aspect mai larg, acela al nebuniei autonomiei personale, o autonomie fara limita, care se exprima la nivele multiple, bizare si iresponsabile. O autonomie personala care are consecinte. Toate negative. Consecinte cu impact imediat dar mai ales cu impact de lunga durata.

Implicatiile financiare sunt imediate si evidente. Companiile de asigurari ori fondurile publice acopera majoritatea cavarsitoare a acestor proceduri. Deja in Statele Unite si Brazilia unele tribunale au emis decizii care constrang autoritatile sa plateasca, din fonduri publice, cheltuielile aferente schimbarii sexului biologic pentru intemnitati. Cazul cel mai notoriu in America e al tradatorului Chelsea Manning, gasit vinovat de curtea martiala de tradare pe timpul razboiului din Irak. Ajuns in inchisoare s-a transformat din barbat in femeie. Pe cheltuiala publicului. Si-a schimbat numele in numele feminin de „Chelsea”. La fel si in Marea Britanie unde schimbarea sexului a devenit o moda la puscariasi, tot pe cheltuiala publicului.

Cultul lui Jenner

In doar citeva zile, nebunia lui Jenner a devenit un cult. Milioane si milioane de paminteni deja se inchina acestui cult. Incepind cu primele zile ale lui iunie cind poza barbatului-transformat-in-femeie Jenner a fost publicata in Vanity Fair si apoi peste tot in lume, lumea occidentala s-a impartit in doua tabere: cei care fac parte din Cultul lui Jenner si cei care nu. Noi, cei care nu facem parte, suntem ostracizati, numiti ingusti la minte, medievali, descreierati, obstacole in fata progresului. Iar cei care se inchina sunt oameni „luminati”, „toleranti” si de treaba.

Jenner si-a schimbat numele din „Bruce”, care denota sexul barbatesc, in „Caitlyn”, care denota secul femeiesc. Mai nimeni nu indrazneste, in mass media, sa foloseasca numele original – adica Bruce Jenner. Media a devenit politcally correct. Suntem, deci, confruntati cu o „jennermanie” fara limite. La fel ca si miscarea homosexuala, acum miscarea pentru „drepturile” persoanelor transgender a devenit intoleranta fata de cei care gandesc ori exprima opinii diferite. Dupa ce Jenner si-a anuntat mutilarea organelor sexuale, organizatia americana GLAAD, care promoveaza homosexualitatea, a lansat un program special de depistare a persoanelor influente din America care refuza sa il numeaca pe Jenner femeie ori ii spun „Bruce” in loc de „Caitlyn”. Odata identificate, aceste persoane apar pe „lista neagra” a intolerantilor.

Toti care se inchina Cultului lui Jenner, remarca un jurnalist de la The Spectator, trebuie sa creada ca „Bruce Jenner e o femeie, totdeauna a fost femeie, chiar si atunci cind trupul ii producea sperma, ori impregna femeile cu materialul lui genetic si chiar [in 1969] cind a alergat decatlonul in grupul barbatilor.”

Transableism

Transgenderismul, insa, e doar inceputul unui lant al multor pacatosenii moderne ale omului. Va introducem astazi unui termen si mai radical, bizar si bolnav – acela al „transableismului„. E un termen relativ recent care inca nu se gaseste in dictionare, o notiune mai larga care include transgenderismul si denota o boala a mintii.

In categoria transableismului intra oamenii care doresc sa-si schimbe ori sa-si elimine anumite parti ale trupului pe motiv ca nu se simt comfortabile cu ele. Exemple de transableism, toate deja cunoscute medicinei si psihologiei sunt multe. Amintim citeva cunoscute noua din materialele pe care le citim ori le publicam in buletinul informativ AFR de marti: persoane care doresc un picior de lem in loc de unul normal; ori un singur picior in loc de doua si cer amputarea celuilalt picior. Ori persoane care cer amputarea ambelor picioare pentru ca ei (ori ele) prefera o viata intr-un carucior de handicati decit sa umble pe propriile picioare. (Ne intrebam daca au existat astfel de fiinte umane inainte de aparitia caruciorului pentru handicapati!)

La fel privind miinile: una in loc de doua, ori una de lemn si una normala. Ori persoane care prefera un sigur ochi in loc de doi. Ori ochi de culori diferite. Ori trei ochi in loc de doi. Si lista continua. Pe scurt, transableismul denota o stare a mintii la persoanele care doresc sa se transforme dintr-o persoana sanatoasa intr-o persoana handicapata. O dismorfie, cum o numesc psihologii. Astfel de persoane cred ca natura a „intentionat” ca ele sa fie handicapate si cer societatii sa ii transforme din persoane fizic sanatoase in persoane handicapate.

Dezmembrarea intentionata a trupului e o nebunie. Una chiar mai mare decit nebunia lui Jenner, dar si cu implicatii financiare extraordinare. Cine va avea grija de astfel de persoane dupa mutilare?

Un expert, impotriva transgenderismului

Ce zic expertii despre astfel de persoane? Cum explica ei boala mintii pe care noi o numim nebunia lui Jenner?

Recomandam opiniile lui Paul McHugh, care 40 de ani a fost profesor de psihiatrie la Johns Hopkins University in Baltimore, Maryland. Transgenderismul, spune el intr-un articol pentru Public Discourse, e direct conectat cu ideologia de gen, afirma el. Ideologia de gen a aparut odata cu revolutia sexuala si afirma ca sexul biologic e o „alegere” proprie (a se citi „autonomie personala”) nu un dat al naturii ori unul biologic. Treptat, ideologia de gen a prins teren, iar in anii 1980 au inceput sa apara primele cazuri de barbati care au vrut sa se transforme in femei sub influenta ideologiei de gen. Apoi au urmat femeile doritoare sa fie barbati. Iar in primul deceniul al noului mileniu au urmat adolescentii iar, in ani recenti, copii minori care inca nici macar nu merg la gradinita.

McHugh numeste nebunia lui Jenner „autoginefilia”, o boala a persoanelor care sunt atrase nu de persoane de sex opus ori de acelasi sex, ci de ele insele. Persoane care se simt stimulate sexual gandindu-se ca sunt persoane de sex opus. Adica sunt obsedate cu ele insele cind un barbat, de exemplu, devine atasat erotic de el insusi imaginindu-si ca e o persoana de sex opus.

Autoginefilia, zice McHugh, se poate vindeca cu psihoterapie si medicamente. Consecintele negative ale nebuniei lui Jenner doar se vor multiplica, conform lui McHugh. In primul rind, transgenderismul e o boala contagioasa. Se transmite prin osmosa sociala. Copiii si adolescentii sunt captivati de ideologia de gen si transgenderism. In al doilea rind, la persoanele transgender nu se poate vorbi de o adevarata schimbare a sexului. Sexul biologic se schimba, dar persoana ramine tot ce a fost inainte. Un barbat transformat intr-o femeie prin proceduri chirurgicale e asemenea unui cadavru vopsit si impaiat care in sicriu pare fi o persoana prinsa intr-un somn adinc.

Barbatii transformati in femei, zice McHugh, sunt barbati feminizati, iar femeile care se transforma in femei, sunt femei masculinizate. In al treilea rind, adauga el, in loc ca astfel de persoane sa dobindeasca liniste sufleteasca, devin si mai neliniste. In Suedia, de exemplu, rata suicidului la persoanele transgender e de 20 de ori mai mare in comparatie cu aceea a persoanelor normale.

Iar un alt studiu indica faptul ca aproape 40% dintre persoanele care isi schimba sexul se sinucid. (Daniel Payne în The Federalist).

Va recomandam si un articol, publicat in New York Times pe 16 iunie, privind chinurile prin care adolescentii trec pentru a-si schimba sexul.

Pentru a accepta transgenderismul trebuie sa ne schimbam gandirea. Trebuie sa acceptam ca realitatea pe care o vedem in jurul nostru este o farsa, un fals, o falsa perceptie a simtamintelor noastre. Sa acceptam filosofia ca un barbat poate fi femeie daca vrea, ori are libertatea sa aleaga sa fie femeie. Sa acceptam nebunia ca normalitate si normalitatea ca nebunie. Caci o patologie a mintii nu poate fi jubilata decit de cei lipsiti de minte. Trebuie sa fim preocupati cind o minoritate infima cauta sa infleunteze inspre rau mintile inocente ale copiilor ori pe cele naive ale adolescentilor.

Biserica si transgenderismul

Culmea, Jenner se identifica drept crestin. Se spune ca o vreme mergea regulat la biserica. Are ceva Biserica de spus privind subiectul? Nu a luat mult timp unora din bisericile occidentale (Anglicana si Luterana) sa capituleze in fata presiunilor homosexualilor sa-i accepte si sa le satisfaca mofturile. Credem ca aceste biserici vor capitula si mai repede in fata presiunilor persoanelor transgender si ale aliatilor lor. Caci, odata ce pierzi Stalingradul spiritual, razboiul s-a sfarsit.

Biserica Anglicana deja discuta posibilitatea de a re-boteza persoanele transgender dupa schimbarea sexului. In alte cuvinte, daca Maria a fost botezata ca fata si i s-a emis un certificat de botez care o identifica cu un nume femeiesc si sex feminin, dupa ce se transforma in barbat cere sa fie botezata din nou si sa i se emita un certificat de botez nou cu un nume nou de barbat si cu sex masculin.

In final, insa, asa cum spunea recent un rabin, transgenderismul e incompatibil cu Tora si deci, cu Scriptura. Caci transgenderismul inseamna mutilarea organelor genitale, o practica pe care Biblia o interzice. (Deuteronom 23:1) Transgenderismul e incompatibil si cu invataturile Noului Testament (Matei 19:4). Omul de la zidirea lumii a fost facut barbat si femeie si bucuria vietii este ca el sa isi traiasca viata in trupul dat lui de Dumnezeu.

Dupa ce Jenner si-a anuntat schimbarea sexului, Cardinalul Cordileone din San Francisco a emis un comunicat in care reaminteste crestinilor aceasta realitate si ca in viitor e foarte probabil ca revolutia sexuala sa inventeze noi forme de identitati sexuale. Similara a fost si reactia lui Russell More, unul din liderii crestini ai Americii: toti oamenii sunt pacatosi si instrainati de Dumnezeu, dar mutilarea intentionata a genitatelor e o forma extrema si deliberata de instrainare a omului si mai mult de Dumnezeu.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări