back to top

Invitație la „Parenting necondiționat”

Alfie-Kohn Totuldespremame.ro vă invită să participați pe data de 22 noiembrie 2014 la „PARENTING NECONDIȚIONAT” cu Alfie Kohn.

Alfie Kohn este unul dintre cei mai revoluţionari speakeri internaţionali pe teme de parenting şi educaţie. Este autorul a 14 cărţi, din care amintim „Parenting Necondiţionat”, (publicată în limba română la Editura Multi Media Est în 2013), „Punished by Rewards” (în curs de apariție la Editura Multi Media Est), „The Schools our Children Deserve”, „No contest: the Case against Competition” și „The Myth of the Spoiled Child”, publicată primăvara aceasta. În Statele Unite ale Americii este descris drept unul dintre „cei mai înverşunaţi critici ai folosirii notelor şi testelor strandardizate în educaţie”.

A fost invitat de două ori la „The Oprah Winfrey Show”, a apărut în nenumărate emisiuni radio şi TV, iar anul trecut s-a aflat în topul vizionărilor emisiunii Garantat 100% de la TVR. Îşi dedică mare parte din timp conferinţelor pentru părinţi, cadre didactice şi specialişti în domeniul cercetării. Kohn trăieşte în realitate în Boston, iar virtual pe www.alfiekohn.org.

La 10 bilete achizitionate pentru un grup, beneficiați de o reducere de 10% din costul total. Pentru 15 bilete, reducerea este de 15%. Pentru mai mult de 15 bilete, vă rugam să vă adresați pe adresa de mail contact AT totuldespremame.ro pentru o ofertă personalizată. Puteți citi mai multe detalii aici. WhoPays

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări