back to top

VIDEO „Sunt un pedofil, nu un monstru!” Cum promovează Stânga pedofilia

Un canal de presă independent de pe YouTube a făcut o scurtă recenzie a celor mai recente materiale care promovează sexualizarea copiilor, nebunia genului și pedofilia, produse de televiziunile și presa de Stânga.

Acestea includ un serial de comedie despre un băiețel ce se crede transgen și care este prezentat într-un episod purtând un căluș de tipul celor utilizate în practicile sexuale BDSM (în locul unui dispozitiv stomatologic utilizat pentru a ține gura deschisă), iar în alt fragment comentează că fustița pe care o poartă îi „face vânt la vagin”. Trailerul pentru serial, care conținea aceste fragmente, a fost eliminat de pe internet de producători în urma protestelor.

Un alt exemplu este preluat din Salon.com, o publicație de stânga care scrie amplu pe tema deviațiilor sexuale, căutând să prezinte persoanele implicate într-o lumină simpatică. (Au scris anterior pe larg de ex. despre experiențele unui zoofil sau ale unei fete implicate într-o relație incestuoasă tată-fiică.) Într-un articol online mai recent, acum de asemenea eliminat de pe site, Salon.com a publicat experiențele unui pedofil recunoscut care vorbește despre atracția sa față de fetițe și despre cum nu este ajutat de societate prin atitudinea ostilă față de pedofili.

Recenzia video mai face referire la diverse articole privind medici psihiatri care consideră pedofilia o „orientare sexuală” (vezi și aici) și documentarul care încearcă să demonteze „concepțiile greșite” referitoare la pedofili intitulat „Eu, pedofilul” (difuzat de postul de televiziune de stat canadian, CBC!), precum și la faptul că incidente precum condamnarea unui fost ministru canadian pentru pornografie infantilă (vezi aici) nu sunt acoperite corespunzător de presa mainstream.

Videoclipul conține detalii șocante.

Iulia Matei
Iulia Matei
Mamă, cetățean, traducătoare. Susținătoare a activității Pro-Vita și contribuitoare la blogul Cultura Vieții în speranța unei lumi mai bune pentru generațiile de mâine, printr-o informare corectă a generațiilor de azi.

Cele mai citite postări