back to top

Peste 1 milion de francezi au manifestat a doua oară contra „căsătoriei” între persoane de același sex

Imagini uluitoare de la manifestația pentru familie care a avut loc ieri, la Paris. PESTE 1 MILION de oameni, în stradă, în apărarea căsătoriei, contra proiectului de lege „Taubira”, care urmărește să instituie așa-zisa „căsătorie între persoane de același sex” și adopția de copii pentru cuplurile de homosexuali.

Puteți vedea judecători, primari, parlamentari; demonstranții sunt tineri în majoritate. În fotografiile publicate pe website-ul oficial, La Manif(estation) pour tous se observă și mulți musulmani!

Cine cunoaște dimensiunea impresionantă a bulevardelor pariziene înțelege că cifra de 1,4 milioane de participanți, avansată de organizatori, nu poate fi mult exagerată, deși Jandarmeria a estimat numărul la „câteva sute de mii”.

Poporul a vorbit – dar vor asculta politicienii marxiști care conduc Franța azi?

Aceasta este al doilea protest contra „Legii Taubira”, după cel din ianuarie. Organizatorii – asociații laice și tradiționaliste – au anuțat că evaluează posibilitatea unei a treia manifestații similare, în condiții în care proiectul de lege a fost votat de Adunarea Națională (camera inferioară a parlamentului) și urmează să intre la dezbateri în Senat.

Socialiștii președintelui Hollande, autori și susținători principali ai acestei legi, sunt presați astfel să o retragă și să se ocupe de problemele economice tot mai grave cu care se confruntă Franța.

Organizatorii protestelor solicită organizarea unui referendum național privind căsătoria, idee susținută de UMP, principalul partid de opoziție (din care făcea parte și fostul președinte Sarkozy) dar respinsă de socialiști, care pretind că mai mult de jumătate din populație este de acord cu adoptarea legii.

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări