back to top

Vicepremierul rus Rogozin: Occidentul se va prăbuși sub presiunea ISIS și a homosexualilor

Unul dintre viceprim-miniștrii Federației Ruse, Dmitry Rogozin, a postat pe Twitter un mesaj prin care consideră că amenințarea la adresa Occidentului nu este Rusia, ci homosexualii și gruparea teroristă Statul Islamic, sub a căror presiune fundația Occidentului se va prăbuși.

Rogozin face trimitere și la un articol din publicația americană Washington Post care explică faptul că Rusia nu ar fi putut câștiga niciodată Eurovisionul de anul acesta, indiferent de prestația (apreciată!) concurentei Gagarina, din cauza legislației „anti-homosexuale” din această țară – este vorba despre legea care protejează copiiii de propaganda homosexuală.

Chiar dacă Rogozin e cunoscut ca un „excentric” în lumea diplomației, nu ne putem împiedica să ne punem întrebarea: dacă are dreptate? Privind halul de nedescris în care a ajuns Europa, nici măcar nu trebuie să fii un mare vizionar ca să emiți asemenea teorii…

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări