back to top

Rugăciune pentru America și Irlanda

În SUA se petrec lucruri de o gravitate deosebită. Tribunalul Suprem va decide în iunie asupra cererii lobby-ului homosexual de anulare a legilor statale care apără căsătoria bărbat-femeie; dacă acest lucru se întâmplă, „căsătoria” între persoane de același sex va fi legalizată în toată țara, la fel cum s-a întâmplat și cu avortul în 1973. Reamintim că în SUA au avut loc 33 de referendumuri statale pe acest subiect și toate care au decis protejarea căsătoriei naturale; o decizie contrară a Curții Supreme va însemna sfidarea cetățenilor și un act profund anti-democratic.

În așteptarea verdictului, lobby-ul homosexual sprijinit de aproape 400 de corporații a dclanșat un război contra opozanților, mai ales creștini: orice dizident este linșat public, amenințat cu moartea sau concediat, afacerile private sunt închise, bisericile sunt persecutate din cauza învățăturii biblice privind căsătoria.

Deja la această oră administrația Obama este cel mai important propagandist al sodomiei în lume. O decizie pro-homosexuală la Curtea Supremă va spulbera orice opoziție internă relevantă și va produce un nou val de efecte nefaste în țările „aliate”, inclusiv România, prin enorma influență politică pe care SUA o are. Primul efect va fi creșterea presiunii pentru distrugerea familiei prin legalizarea așa-ziselor „căsătorii între persoane de același sex”. Libertatea religioasă va fi și ea în pericol. Pentru a înțelege efectele acestor schimbări asupra societății, vă invităm să citiți articolul-bilanț Efectele „căsătoriilor” homosexuale asupra statului american Massachusetts.

Vă invităm să ne rugăm cu toții, zilnic, pentru America și mai ales pentru România.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări