back to top

Sindromul Down și Luna pentru Viață la Tg-Jiu

Asociația Down Art Therapy, alături de Asociația „Provita pentru născuți și nenăscuți” filiala Gorj, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (A.S.C.O.R.) filiala „Sfântul Irodion de la Lainici” Tg-Jiu, Euro Education Federation și Asociația Vasiliada filiala Tîrgu-Jiu, vă invită să participați la MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, a V-a ediție locală, Tg-Jiu, sâmbătă, 25 martie 2017, la ora 14.00.

Tema ediției 2017 este „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.”, iar locul de întâlnire va fi în fața Bisericii „Înălțarea Domnului” din Tg-Jiu, str. Victoriei, zona Paralela 45. Traseul este: str. Victoriei – Victoriei pietonal – Piața Prefecturii – Teatrul Dramatic Elvira Godeanu -Masa Tăcerii – Poarta Sărutului – Calea Eroilor – Coloana fără Sfârșit.

Scopul evenimentului este afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susținerea familiei tradiționale, temelia unei societăți solide și sănătoase.

În 2017, la a șaptea ediție la nivel național, Marșul pentru Viață va avea loc în circa 265 de localități din România și Republica Moldova, fiind ,,cel mai mare eveniment public în apărarea vieții din România.”

Programul complet al LUNII pentru VIAȚĂ cuprinde:

22 martie

ora 17.30 – dezbaterea ,,Sindromul Down. Oportunități și Temeri” (ediția a II-a), la Biblioteca Județeană ,,Christian Tell”, Calea Eroilor

23 martie

ora 09.00 – Vizionarea filmului ,,Bella” la sediul Vasiliada Tg-Jiu. O frumoasă poveste despre dragoste și adopție.

ora 11.00Târg de Jucării la sediul Vasiliada, str. Dobrogeanu Gherea (aproape de spălătoria de lângă Pasarelă). Vino cu copilul tău și cu o jucărie pe care o poți schimba gratis cu alta care-i place!

ora 13.00 – Vizionarea filmului ,,A opta zi” la Centrul Christian, str. Mioriței

ora 20.00Cruce de lumânări în memoria pruncilor nenăscuți (Piața Prefecturii)

24 martie

ora 09.30 – Vizionarea filmului ,,A opta zi” la sediul CJRAE Gorj

25 martie

ora 16.00Acatistul Bunei Vestiri la Biserica ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Tg-Jiu, încheind Luna pentru Viață cu rugăciune către Domnul ca să ne dea dragoste pentru pruncii nenăscuți, încât să-i ocrotim, să-i naștem și să-i creștem frumos și cu evlavie.

Vă așteptăm!

Echipa DART

Asociația Down Art Therapy
Asociația Down Art Therapyhttp://www.asociatiaDART.info
Asociaţie fondată de părinți ai unor copii cu Sindrom Down, pentru sprijinirea dezvoltării fizice, psihice și morale a acestora prin folosirea cu preponderență a terapiei prin artă.

Cele mai citite postări