back to top

Țara în care cadavrele copiilor avortați folosesc la încălzire

[box type=”warning”] În ura lor față de umanitate și de Dumnezeu, promotorii holocaustului avorționist se aseamănă tot mai mult cu naziștii: perfecțiunea crimei nu poate fi revendicată fără eficiența maximă a genocidului, transformat de-acum în „proces tehnologic”. Așa cum înaintașii lor recuperau de la victime până și părul și dinții de aur, „progresiștii” și „democrații” de azi nu se mai mulțumesc să-și șteargă urmele în speranță că posteritatea îi va exonera, ci pun copiii avortați la „treabă” pentru a încălzi aceleași saloane în care funcția taumaturgică a medicinei a fost înlocuită de tributul adus unei ideologii criminale. Ce boală vindecă avortul? Niciuna, dimpotrivă – dar ce importanță mai are… Important e să fie cald în spital! N-am vrea ca femeia, rănită de moarte, să răcească. Nu în Europa secolului XXI! [/box]

185 Mii de cadavre ale copiilor avortați au fost incinerate, împreună cu reziduurile medicale, în spitalele britanice, pentru a furniza căldură sau electricitate, scrie presa din Marea Britanie. Conform The Daily Telegraph, mai mult de 15.000 de copii au fost incineraţi sub denumirea generică de „reziduuri clinice” în cel puțin 10 spitale publice.

Dezvăluirea, care a venit în urma anchetei jurnalistice a postului Channel 4, a dus la o reacție imediată a ministerului Sănătății din Marea Britanie, care a a emis imediat o interdicţie asupra acestei practici, „total inacceptabilă” conform ministrului Dan Poulter.

Paul Tully, secretar general al Societăţii pentru Protecţia Copiilor Nenăscuţi (SPUC.org.uk), a declarat pentru LifeSiteNews că problema eliminării din spitale a corpurilor copiilor avortaţi „reprezenta o îngrijorare de ceva timp”.

Tully spune că deşi există anumite regulamente și protocoale ale unităților sanitare privind eliminarea rămăşiţelor fetale, nu există nicio lege clară referitoare la acest aspect. Dar, mai afirmă el, din cauza nevoii susţinătorilor avortului de a continua să nege umanitatea copiilor nenăscuţi, o imensă greutate ajunge pe umerii personalului spitalelor, care trebuie să trateze rămăşiţele fetale ca orice alt reziduu medical, ceea ce crează un stres cumplit.

„Cred că, psihologic vorbind, a cere personalului responsabil cu incinerarea din spitale să facă această separare înseamnă a pune o povară psihologică îngrozitoare pe umerii lor, şi este un lucru cât se poate de greşit. Practic, îi implică în acest proces al avortului”, mai spune Tully.

Reacționând la această descoperire oribilă, președintele Institutului pentru Demnitate Umană, Luca Volontè, a declarat:

„Institutul a luat poziție recent în scandaluri din Marea Britanie: Ministerul Sănătății căutând să elimine consultațiile medicale pentru femeile care solicită avort, eșecul autorităților de a condamna clinicile în care se fac avorturi ilegale pe criteriu de sex al copilului, maniera ambivalentă a supravegherii procedurilor privitoare la avort, copii avortați pentru defecte minore – iar acum, oameni tratați drept combustibil pentru furnale. Aceasta este cultura morții. O cruzime și o indiferență care ar ofensa și dacă ar fi vorba despre un animal de casă.”

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări