back to top

Texas: Raid al poliției la sediul Planned Parenthood

planned-paretnhood-protest Autoritățile din statul american Texas au efectuat, joia trecută, percheziții la sediile din San Antonio, Houston și Dallas ale rețelei de clinici de avorturi Planned Parenthood și au cerut să fie predate agenților fiscali o serie de documente. Razia s-a petrecut la doar 3 zile după ce autoritățile sanitare au informat PP că urmează să anuleze contractele tip „Medicaid” pe care clinicile le au cu statul. Aceasta este echivalentă cu oprirea finanțării pe care Planned Parenthood o primește de la bugetul public.

De câteva luni, Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de avorturi din America de Nord, este în centrul unui scandal major declanșat de publicarea unor înregistrări video cu camera ascunsă în care oficiali și medici tranzacționează părți din cadavrele copiilor avortați și încearcă să atragă la avort cât mai multe femei cu sarcină avansată pentru a fi mai ușoară recoltarea de organe fetale. Pe plan politic se fac eforturi sporite pentru oprirea scurgerii de bani publici către Planned Parenthood, care primește anual cca. o jumătate de miliard de dolari de la buget sub pretenția că ar asigura „servicii medicale” deși peste 90% din activitatea sa sunt avorturile (vezi și seria noastră de articole Planned Parenthood expus).

Mai multe state au inițiat proceduri de definanțare, care se anunță a fi bătălii de durată, duse probabil prin instanțe. Din păcate, la nivel federal obținerea acestei definanțări este aproape imposibilă, câtă vreme administrația Obama este la putere.

Fosta directoare a unei clinici PP din Texas, Abby Johnson, vorbește la talk-show-ul INFOWARS despre această zi pe care o aștepta de multă vreme. Abby a renunțat la munca sa și acum este o ferventă activitstă pro-viață.

https://youtu.be/5fJof-JKCuo?t=3m19s

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări