back to top

„Top 10” organizaţii europene anti-religie, pro-avort, pro-homosexualitate (II)

Federația Internațională a Planificării Familiale din Europa (IPPF – EN)

Image_IPPEN_PNG-20150806112447 Sediu: Belgia
Web: http://www.ippfen.org/en
Director Regional: Vicky Claeys (Belgia) din 2003

IPPF EN este una din cele şase unităţi regionale ale Federaţiei Internaţionale de Planificare a Familiei, unul dintre cei mai mari furnizori de avort precum şi un proeminent lobbyst din Europa în probleme precum avortul dar şi în domeniul „sănătăţii sexuale şi a reproducerii”.

IPPF EN colaborează cu instituţiile europene precum şi cu alte agenţii ale Naţiunilor Unite (UNFPA, WHO, UNDP, UNICEF, OECD). IPPF EN are statut participativ în Consiliul European şi statut consultativ special în Consiliul economic şi social al Naţiunilor Unite (ECOSOC). Are statut de observator în EurNGO şi în Forumul parlamentar inter-european pentru Populaţie şi Demografie (Inter-European Parliamentary Forum on Population and Development- EPF).

Declaraţiile financiare ale IPPF pentru anul 2012 evidențiază un venit total de 144,8 milioane dolari americani (2011: 127,6 milioane $). Declaraţia menţionează de asemenea că, cea mai importantă sursă de venit a IPPF o reprezintă subvenţiile guvernamentale, care reprezintă 62% (2011: 70%) din venitul total. Numărul total mediu de salariaţi angajaţi în timpul anului 2012 pe bază de contract cu normă întreagă a fost de 322 (2011: 309). Cheltuielile Federaţiei în 2012 au fost de 123 miloane dolari americani.
Printre numeroşii săi susţinători financiari se numără: EuroNgo, Comisia europeană (CE), Fundaţia Ford, Fundaţia William & Flora Hewlett, Fundaţia John D & Catherine T. MacArthur, Fundaţia David & Lucile Packard şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Asociaţia non-profit European Dignity Watch a publicat un raport ce evidenţiază agresiva agendă pro-avort a IPPF dar şi numeroasele proiecte realizate de acestă organizaţie pe bază de susţinere financiară din partea Comisiei Europene. Raportul include şi analiza limitărilor legale ale Uniunii Europene de a subvenţiona avortul.

Organizația este activă și în România prin afiliata sa, Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS).

NOTĂ – octombrie 2015: În acest moment Planned Parenthood, ramura nord-mericană a IPPF, se află în centrul unui scandal major legat de practicile sale (vânzarea de organe ale fetușilor avortați). Congresul American a demarat o investigație federală și încearcă să stopeze finanțarea de la bugetul SUA a organizației care primelte cca 450 milioane USD anual. Mai multe detalii în serialul nostru Planned Parenthood expus.

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări