back to top

„Top 10” organizaţii europene anti-religie, pro-avort, pro-homosexualitate (VII)

Human Rights Watch (HRW)

NGO-Logo-Human-Rights-Watch Sediu: New York
Birouri in Europa: Amsterdam, Berlin, Bruxelles, Geneva, Londra, Moscova, Paris, Zurich
Web: http://www.hrw.org/
Director executiv: Kenneth Roth

Human Rights Watch, cunoscută anterior (1978-88) drept Helsinki Watch este una dintre organizaţiile de top din lume ce pledează în favoarea a ceea ce pot fi generic numite „drepturile omului”, susţinând, în întreagă lume, inclusiv practica avortului şi agenda homosexuală.

Site-ul HRW afirmă faptul că organizaţia „se luptă pentru drepturile persoanelor lesbiene, gay, bisexuale şi transexuale cu ajutorul unei serii de activişti ce reprezintă multiple identităţi şi probleme”.

HRW este într-o proporţie însemnată implicată în acţiuni de lobby în cadrul U.E. şi se bucură de influenţă considerabilă prin intermediul politicilor pe care le elaborează.

Site-ul propriu pretinde că organizaţia este independentă. O privire mai atentă peste principalii finanţatori ar putea contura o altă impresie. În 2011, HRW a primit un grant de 100 de milioane de dolari americani din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă. Asta însemnă 100 milioane $ din totalul de $128 milioane primite din contribuţii şi granturi de HRW în anul financiar 2011, în condiţiile în care, în 2010, suma totală rezultată în urmă strângerii de contribuţii şi granturi a fost de 34 milioane $. Contribuţia de 100 milioane $ din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă va fi plătită în tranşe de 10 milioane $ anual, în decursul a zece ani. Prima tranşă a fost primită în ianuarie 2011. Fundaţia pentru o Societate Deschisă a fost fondată şi este condusă de filantropul şi miliardarul George Soros – suporter a numeroase organizaţii axate pe promovarea avortului şi a agendei juridice privind homosexualitatea.

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări