back to top

Un cuplu de homosexuali vrea să oblige Biserica Anglicană să-i „cunune”. Asalt final al lobby-ului homosexual contra creștinismului britanic

Lobby-ul homosexual are mereu pregătită câte o minciună. Este arma sa principală, alături de intimidare. De la bun început, lobby-iștii au spus apă și-au băut vin: când au cerut dezincriminarea homosexualității, au dat asigurări că nu vor merge niciodată mai departe. Când au inventat parteneriatul civil, au fost foarte indignați la adresa celor care avertizau că vor cere „dreptul la căsătorie”. Când au cerut să se poată „căsători”, au respins ideea că vor dori filiație. Când au primit-o și pe aceasta, i-au ridiculizat pe cei îngrijorați că homosexualii vor solicita reprimarea discursului religios și cununia la biserică.

Ei bine, iată că și ultima redută se clatină. Unde? Pentru început, în Anglia, țara aleasă pentru experimentele sociale cele mai drastice. Aici există deja legi care permit căsătoria, adopția, reproducerea asistată pentru homosexuali și împiedică criticarea homosexualității, iar acum, un cuplu de homosexuali bogați anunță că vor să oblige Biserica Angliei să oficieze „cununii homosexuale”. De ce? Pentru că așa vor ei – și, adăugăm noi, pentru că li s-a permis.

Societatea occidentală se afundă tot mai mult în degradare și decrepitudine. Aceasta este plata pentru îndepărtarea ei de Dumnezeu și pentru zeificarea rațiunii omenești.

Iar cine își face iluzii că la noi în România nu se poate întâmpla niciodată așa ceva, este naiv. Asaltul homosexual este coordonat în întreaga lume, „calapodul” este același, metodele, la fel: minciună, șantaj și intimidare. Fără un răspuns adecvat, fără pocăință în primul rând – pocăință autentică și plângere pentru păcatele grele ale acestui neam, mai ales pentru cele peste 20 de milioane de avorturi – la fel vom sfârși și noi, ca necuvântătoarele fără minte și fără discernământ, căutând doar satisfacerea instinctelor primare, spre scârba înaintașilor care ne privesc din ceruri.

Un cuplu de homosexuali dă în judecată Biserica Anglicană pentru că nu vrea să ii cunune

drewitt-barlowbandt01_180px Barrie Drewitt-Barlow și partenerul său, Tony, vor merge în instanță pentru a obliga bisericile să oficieze „cununii gay”, informează portalul Christian.org.uk.

Barrie a declarat pentru publicația Essex Chronicle că acțiunea va avea loc pentru că „încă nu primesc ceea ce vreau” (“I am still not getting what I want”).

Aceasta se întâmplă în contextul în care Marea Britanie a legalizat căsătoria civilă între persoane de acelașii sex, însă legea include măsuri special care protejează cultele de la a fi forțate să oficieze astfel de ceremonii.

Biserica Angliei are statut special în această țară, primind subsidii de stat, iar Regina însăși este, simbolic, „cap” al cultului.

Dl. Drewitt-Barlow a spus: „Unicul mod în care noi putem merge înainte de acum este să lansăm o acțiune în instanță contra bisericii”.

„Este o rușine că suntem forțați să ducem creștinii la tribunal ca să îi facem să ne recunoască.”

El a adăugat: „Mă supără pentru că îmi doresc foarte mult o ceremonie fastuoasă, cu tot tacâmul, doar că nu cred că se va întâmpla prea curând.”

„Deși oamenii spun că e un lucru bun, încă nu primesc ceea ce vreau”.

Cuplul s-a înregistrat în parteneriat civil în 2006. Cei doi sunt foarte bogați, Barrie Drewitt-Barlow a donat circa 500.000 de lire gruprilor de lobby homosexual.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări