back to top

„Nu vom tăcea, ci vom continua să vorbim despre ceea ce va fi întotdeauna cu adevarat căsătoria: uniunea dintre un bărbat și o femeie”

TW_SCOTUS_SSM-loss_revised „Nu vom tăcea, ci vom continua să vorbim despre ceea ce va fi întotdeauna cu adevarat căsătoria: uniunea dintre un bărbat și o femeie”

Mesajul lui Tony Perkins, Presedintele Consiliului de Cercetare a Familiei (S.U.A.) – 26 iunie 2015

Astazi, cinci judecatori ai Curtii Supreme au rasturnat voturile a 50 milioane de americani si au cerut ca poporul american sa dea la o parte mii de ani de istorie si de realitate a naturii umane. In luarea unei decizii atat de lipsita de fundament in Constitutie, in istoria si in traditia noastra, Curtea a produs daune serioase propriei legitimitati.

La fel ca si in cazul Roe versus Wade in 1973, tribunalele nu vor avea cuvantul final in aceasta profunda problema sociala. Nu vom tacea ci vom continua sa vorbim fara compromisuri despre ceea ce este, ceea ce a fost si ceea ce va fi intotdeauna cu adevarat casatoria: uniunea dintre un barbat si o femeie.

In aceasta zi de importanta istorica, vrem sa va incurajam sa sustineti cu tarie casatoria.

„Nici o declaratie a unui guvern nu poate schimba ceea ce defineste Dumnezeu” (Gen 2: 24), deci ceea ce se impune acum ca regula este un abuz de putere socant si nu va fi niciodata acceptat.

Credinta noastra este ca americanii nu se vor opri sa sustina adevarul si nu vor accepta niciodata legitimitatea acestei decizii. Adevarul nu poate fi decis prin sondaje sau prin trecerea timpului, ci de Cel care a creat timpul si tot ceea ce exista. Iarba se vestejeste, florile se ofilesc, dar cuvantul lui Dumnezeu este vesnic. (Isaia 40:8)

Re(d)acționarul
Re(d)acționarul
Texte preluate din alte surse și anunțuri ale redacției.

Cele mai citite postări