Congresul SUA a găsit Planned Parenthood vinovată de activități criminale. Urmează ancheta judiciară

6554

După mai bine de un an de muncă de investigații, Raportul final al comisiei de investigații numită pe lângă Comitetul pentru Energie și Comerț al Camerei Reprezentanților (camera inferioară a Parlamentului federal american) arată că Planned Parenthood (Paternitatea Planificată – articole pe CulturaVieții.ro) și asociații săi din imperiul avorturilor sunt vinovați de încălcarea a numeroase legi statale și federale în activitatea lor de recoltare și de vânzare de organe și părți ale copiilor avortați. Informația a fost făcut publică pe website-ul Centrului pentru Progres Medical (CMP), grupul care a documentat și filmat cu camera ascunsă activitatea infracțională.

Citiți serialul nostru Planned Parenthood expus aici.

Raportul prezintă mărturii sub jurământ, prin care oficiali de vârf ai Planned Parenthood recunosc că au alterat procedurile de avort pentru a obține organe de calitate mai bună, au folosit formulare de consimțământ al femeilor însărcinate frauduloase și invalide, au stabilit prețuri pentru organe și țesuturi și au acceptat ca firme de specialitate precum StemExpress să facă profit din părțile și organele recoltate la clinicile Planned Parenthood. Emailurile obținute de CMP arată chiar cum grupul de lobby National Abortion Federation (Federația Națională de Avort) a căutat să obțină mită pentru fiecare recoltare de succes la clinicile afiliate NAF.

Aceste activități sunt infracțiuni sub codul penal american, de aceea organizațiile pro-viață speră ca, odată dispărută piedica majoră numită Obamanoua administrație de la Washington va lua măsuri de punere sub acuzare oficială a PP precum și de oprire a finanțării. Planned Parenthood a primit, în fiecare an de mandat al lui Barack Obama, cunoscut ca cel mai pro-avort președinte din istorie, circa 450 milioane USD din bugetul federal.

Citește și: Ce promisiuni a făcut Donald Trump mișcării pro-familie și apărătorilor libertății religioase

În plus se impune un răspuns la întrebarea dacă actuala legislație, chiar dacă „prea restrictivă” pentru scopurile unei organizații extremiste pro-avort ca Planned Parenthood, nu este, în fapt, prea permisivă. Lăsând la o parte întrebarea dacă avortul ar trebui să fie complet prohibit sau nu (iar răspunsul nostru îl cunoașteți: DA, cu excepția unică a situațiilor, extrem de puține, când continuarea sarcinii pune în pericol viața mamei), este de-a dreptul nefiresc să tratezi corpul unui copil avortat ca și cum ar fi o proprietate, spre a o tranzacționa. Într-o societate civilizată, cadavrul, indiferent de circumstanțele morții, nu este un bun sau un obiect, nu este proprietatea nimănui – cu atât mai puțin a criminalilor. Nu poate fi nici „donat științei” decât cu acordul expres al decedatului, ci trebuie tratat cu respectul cuvenit.

Oricum, activitățile care constituie „actul de acuzare” (încă neoficial) contra Planned Parenthood sunt relevante cu privire la mentalitatea de comerciant de sclavi pe care șefii acesteia o au și la completa lor lipsă de respect pentru demnitatea umană.

Deși faptele incriminare au avut loc în SUA, ele au implicații și pentru Europa. IPPF, Federația Internațională a Paternității Planificate, brațul european al acestui „sindicat al crimei”, nu s-a distanțat niciodată de organizația afiliată. Mai mult, a continuat să păstreze legături apropiate cu Comisia Europeană. Și, dacă încercarea acesteia de a interveni ca terță parte în procesul dintre inițiativa cetățenească europeană „Unul dintre noi” și Comisia Europeană a eșuat, totuși rămâne de văzut dacă nu există vreo legătură periculos de apropiată între juriștii PP și instituțiile judiciare ale Uniunii Europene. Unul din cei doi avocați care au reprezentat IPPF în cauza „Unul dintre Noi”, Ian S. Forrester, a fost între timp promovat ca judecător la Curtea de Justiție a UE unde cauza este pendinte, în timp ce un al doilea, Genevra Forwood, este fiica lui Nicholas James Forwood, fost judecător la aceeași Curte și pe care Forrester îl înlocuiește. Este timpul ca Uniunea Europeană și feluritele sale instituții și agenții să taie orice legături cu o organizație care omoară copii nenăscuți și le vinde corpurile.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Și, pentru că PP este cu adevărat o multinațională, să amintim și de câteva din isprăvile filialei românești, SECS.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu este bun si milos,dar este si drept in tot ce face.El a dat viata si tot El are dreptul s-o ia când vrea. In EL avem viața, miscarea si fiinta.Fap.Apostolilor 17:28.Oare mai poate Dumnezeu sa vadă unite nelegiuirea cu păcatul crimei de prunci ptr.”folosul”unora? Toate acestea se vor întoarce impotriva poporului,care a auzit despre ele si s-a complăcut. Grozav lucru este sa cazi in mâinile Dumnezeului Cel viu! Ep.Evrei 10:31 Semeni vant,culegi furtuna. Lgbt-istii si toți nelegiuitii turba, când vad ca oamenii cu frica de Dumnezeu se opun unor astfel de nelegiuiri. Vegheati! Fiti tari in credinta, fiti oameni,intariti-va! Numai asa vom fii biruitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here