„Eurocampioana” Renate Weber, de la „Hristos a Înviat” la „familiile” de homosexuali

7232

Politicienii români sunt mincinoși, ipocriți și imprevizibili. Mai ales în campania electorală. Iar electorii sunt neinformați, apatici și lipsiți de speranța de mai bine. Aceasta (cu excepțiile de rigoare) este trista caracterizare pe care suntem nevoiți să o facem atunci când, la diverse reuniuni internaționale, colegii din organizațiile civice din Europa și SUA ne roagă să le prezentăm situația din țară.

Dintre toți, Renate Weber este exemplul suprem de politician fără scrupule: acasă, transmite electoratului felicitări pioase de Sfintele Paști, în preajma alegerilor; la Bruxelles, face parte din intergrupul LGBT (împreună cu Corina Crețu și Monica Macovei), fiind cea mai activă eurodeputată din România în promovarea „revoluției culturale” de extracție bolșevică și în distrugerea valorilor creștine ale familiei.

Într-o bună zi, Răzvan Vastea a primit acasă o scrisoare…

Am primit înainte de sărbători, în cutia poștală, o felicitare ”pascală”. E frumoasă, cu Mântuitorul răstignit, imprimat pe un ou roșu și e de la echipa de campanie a PNL Sector 3.

Cele ce urmează nu sunt adresate doar europarlamentarei Weber Renate (o să o pomenesc însă mai mult pe dumneaei, că mi-a trimis urarea de Paşti) ci şi tuturor europarlamentarilor de la PSD şi PD-L, care au votat anti-creştineşte şi împotriva firii (cu ştiinţă sau fără de ştiinţă) şi care au transmis felicitări cu simboluri creştine cu ocazia Învierii Domnului. Se ştiu ei care sunt.

Scrie în ea:

”Lumina şi căldura Paştelui să vă încălzească sufletele, să vă lumineze minţile (”să vă lumineze mintea” ar fi fost mai potrivit – n.mea), să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.
Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.”
Semnat: Renate WEBER, Deputat în Parlamentul European (şi care vrea un nou mandat, n. mea).

felicitare PNL - faţă

felicitare PNL - verso

Stau şi eu şi mă întreb: De câtă ipocrizie pot da unii dovadă?

Dna. Renate WEBER este orice, numai creștină nu este, faptele ei din Parlamentul Europei stau mărturie pentru anti-creștinismul de care dna. Weber, ca de altfel toți euro-colegii PNL, dau dovadă. Să dezvolt.

Ca europarlamentar, Weber Renate face parte din Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) iar ALDE, în calitatea lor de ”liberali” și ”democrați” sunt de părere că o căsătorie poate fi încheiată și altcumva decât între bărbat și o femeie, spre exemplu poate fi realizată între doi bărbați, sau între trei femei, cum recent s-a întâmplat. Este creştinească apartenenţa aceasta dna Weber? Cred cu tărie că NU.

Acum hai să luăm în ordine cronologică două dintre rapoartele trecute prin Parlamentul European şi să vedem cât de ”luminate” au fost ”minţile” lui Renate WEBER atunci când a votat:

1. Raportul Estrela (Decembrie 2013), privind „Sănătatea și drepturile sexuale și reproductive”, respins din fericire de Parlamentul European, pentru care Renate WEBER a votat ”Pentru”, solicită statelor membre UE, nici mai mult nici mai puţin decât:

 • liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole;
 • avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
 • organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;
 • „reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;
 • permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;
 • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;
 • obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;
 • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;
 • educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.”

Sursa: Cultura vieții.

A fost creştinesc votul dumneavoastră doamna Weber? Cu siguranţă NU. Cum au votat europarlamentarii români Raportul Estrela aici.

2. Raportul Lunacek (Februarie 2014) numit şi „Foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și discriminării pe motiv de orientare sexuală și identitate de gen”, din păcate aprobat de Parlamentul European, pentru care Renate Weber a votat din nou ”Pentru”, care prevede recomandări pentru statele membre, cum ar fi:

 • să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări;
 • să înregistreze și investigheze așa-numitele „crime motivate de ură” la adresa homosexualilor și să adopte legislație penală contra incitării la ură pe baza orientării sexuale și identității de gen;
 • transformă „minoritățile sexuale” în grupuri privilegiate în fața legii;
 • continuă instituționalizarea unui curent de gândire pur ideologic, agresiv, contrazis de realitate și de legile naturii: „teoria genurilor”
 • pretinde că între bărbat și femeie nu există nicio diferență, că rolurile sociale tradiționale sunt construcții artificiale, stereotipale;

Sursa: Cultura vieţii. Cum au votat europarlamentarii români aici.

Personal, cel mai periculos aspect care priveşte libertatea creştinilor mi se pare introducerea în raportul Lunacek a ”recomandării” ca statele membre să prevadă pe viitor în legislaţia naţională măsuri cu caracter, atenţie, penal pentru „incitarea la ură pe motive de orientare sexuală”. Un foarte bun articol al preotului ortodox misionar Ioan-Florin Florescu, din Scoţia, sublinia printre altele şi următorul aspect, de loc de neglijat pentru creştinii din România şi din UE:

”Simpla citare a Scripturii, ca argument în sprijinul moralei creștine, de pildă, „homosexualii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu” (1 Cor. 6,10), ar putea fi considerată „incitare la ură” (ce judecător se complică cu distincții morale, precum deosebirea între păcat și păcătos?) și ar fi de ajuns, poate nu să te trimită după gratii, dar măcar să te poarte prin tribunale, să nu-ți mai vină pe limbă a doua oară.”

Deci iată două situaţii clare în care europarlamentarul Weber Renate nu a dat dovadă de creştinismul pe care îl invocă în scrisoarea sa cu Mântuitorul răstignit pe copertă, ba din contră, a votat (cu ştiinţă sau din necunoştinţă-la fel de grav) împotriva tuturor creştinilor din România şi din UE (da, aceia care se închină Mântuitorului răstignit prezent pe coperta scrisorii dumneavoastră doamnă Weber) sau a celor care consideră că familia firească, normală, binecuvântată de Dumnezeu este formată dintr-un bărbat şi o femeie, orice altceva fiind o deviaţie a păcatului sodomiei, poligamiei, etc. Sau împotriva celor ce consideră că viaţa dată de Dumnezeu (da, Acel Dumnezeu răstignit de pe scrisorea dumneavoastră doamnă Weber) este sfântă şi nu poate fi luată de nimeni altcineva decât tot de El.

Doamnă europarlamentar Weber, nu o mai lungesc. Aţi dat dovadă de ipocrizie sau de inconsecvenţă. Consider însă că aveţi timp să vă îndreptaţi şi să reflectaţi la creştinismul acţiunilor dumneavoastră. Sau cel puţin să daţi dovadă de consecvenţă, şi să nu mai transmiteţi depeşe cu însemne creştine când sunteţi corijentă la fapte politice creştineşti.”

Am scris de nenumărate ori pe acest blog despre încleștările din Parlamentul European între apărătorii Civilizației autentice, întemeiată pe valorile iudeo-creștine, și ideologii Stângii internaționale, reprezentanți politic de Socialiști, Liberali, Verzi și Comuniști. Cine dorește, poate verifica arhivele. Cert este că, în ultimul an, tranșeele acestui război s-au așezat mai ales în jurul Rapoartelor Lunacek, Estrela și Zuber, construcții concrete ale lobby-ului anticreștin. Doamna Weber a susținut activ toate cele 3 documente, din care, din fericire, 2 au fost aruncate la coșul de gunoi, prin presiunile conjugate ale societății civile conservatoare din Europa și cu sprijinul europarlamentarilor rămași fideli acesteia.

Cei care urmăresc, monitorizează și înțeleg activitatea aleșilor noștri, precum sunt Asociația PRO VITA filiala București, blogul CulturaVietii.ro sau Răzvan Vastea, sunt o minoritate infimă, iar eforturile lor de informare a publicului sunt îngreunate de o societate apatică și de o presă tembelă și tabloidizată. Politicienii o știu foarte bine și mizează pe asta. La televizor ne furnizează un discurs plat și tâmp, cu veșnicele teme ale „statului de drept”, „anticorupției” și „absorbției banilor europeni”. Atunci când, totuși, se expun și își expun adevăratul program, o fac în cercuri foarte restrânse.

Departe de ochii electoratului și de cutiile sale poștale, o recentă întâlnire găzduită de elitiștii care se pretind „reprezentanți ai societății civile” – ei fiind de fapt doar reprezentanți ai intereselor magnatului George Soros, pe banii căruia sapă la temelia societății românești de 24 de ani – ne-o arată pe distinsa Renate „Hristos a Înviat” Weber sub adevăratul său chip: un agent al neo-marxismului internațional, tot atât de îndepărtat de principiile doctrinare ale liberalismului clasic precum este Pământul de Lună.

DSC07454Fundația pentru o societate deschisă a organizat astăzi, 12 mai, cea de-a treia dezbatere a reprezentanților societății civile cu partidele politice, a cărei invitată a fost Renate Weber, candidată la alegerile europarlamentare din partea Partidului Național Liberal.

[…] Dezbaterea a avut ca temă principală combaterea discriminării. Deși susține o legislație împotriva discriminării, Renate Weber admite că există o anumită rezistență politică și instituțională în această direcție din partea a diferitelor grupuri parlamentare.

Cu privire la componența PE, Renate Weber afirmă: ”Dacă în actualul format nu am reușit să trecem prin Parlament și să avem o legislație anti-discriminare a UE, nu văd cum am reuși în viitor.”

Domnia sa susține fără însă, fără echivoc, următoarele:

1. Finalizarea legislației anti-discriminare a UE, prin pași concreți către adoptarea unei directive anti-discriminare comprehensive și către implementarea efectiva a standardelor deja existente; continuarea programelor financiare ale UE în vederea înlesnirii unei acțiuni eficiente menite sa transforme egalitatea de șanse într-o realitate in U.E.

2. Promovarea unei definiții inclusive a familiei in politicile UE care să cuprindă toate tipurile de familie – inclusiv cele care nu sunt înregistrate pe baza căsătoriei, respectând în acest fel drepturile cetățenilor europeni și ale familiilor lor în contextul libertății de circulație și al principiului recunoașterii reciproce. […]

5. Adoptarea unei strategii la nivelul UE privitoare la egalitatea persoanelor LGBTI sub forma unui plan de acțiune comprehensiv pentru combaterea discriminării persoanelor LGBTI si promovarea egalității.

6. Adoptarea unor masuri pentru recunoașterea drepturilor persoanelor trans prin eliminarea la nivel european si național a cerințelor restrictive de recunoaștere legală a genului pentru persoanele trans și prin sprijinirea demersurilor din cadrul UE de depatologizare a identităților trans.

Amendamente: Fără rezerve, atâta timp cât actori relevanți (asociații profesionale ale psihologilor din multe țări europene) se pronunță în favoarea acestui demers.

7. Adoptarea unor măsuri pentru eliminarea discriminării de gen și asigurarea egalității de gen, inclusiv prin asigurarea accesului neîngrădit la servicii de sănătate sexuala și a reproducerii, ca parte integranta din sistemele de sănătate din statele membre UE.

8. Adoptarea unei strategii la nivelul UE pentru promovarea accesului adolescenților și tinerilor la informații si educație cuprinzătoare, adaptată vârstei, în domeniul sănătății sexuale și a reproducerii și implicarea lor efectiva în luarea deciziilor privind drepturile lor in acest domeniu.

De asemenea, candidata la alegerile europarlamentare susține drepturile persoanelor LGBTI, însă nu crede că vor fi adoptate măsuri mai ample din cauza unei opoziții conservatoare în Parlamentul European.

O mentalitate conservatoare împiedică adoptarea unor strategii privind accesul adolscenților și al tinerilor la informații și educație cuprinzătoare despre drepturi sexuale și reproductive.

[…] La dezbatere au participat reprezentanți din partea a 11 organizații non-guvernamentale. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Alegeri 2014: Împotriva discursului urii”.

Să traducem, pentru aceia dintre voi neobișnuiți cu limba de lemn a discursului europoid. Renate „Hristos a Înviat” Weber susține recunoașterea în întreaga UE a „familiei” de homosexuali, impunerea avortului ca „drept”, restrângerea libertății religioase, restrângerea autorității parentale, marginalizarea actului de credință și secularizarea completă a societății. Noile „drepturi”, ce urmează a fi impuse prin eludarea sau desființarea legislației naționale (nu degeaba susțin aceștia și federalizarea europeană), sunt văzute de Stânga internațională ca axul central al angrenajului prin care aceasta va prelua controlul total al societății. Noua formă de tiranie secularistă este, în ciuda verbiajului politicos, în război deschis și total cu creștinismul și creștinii, care, după dorința colegilor lui Renate Weber, nu au nicio altă șansă decât să dispară sau să se ghetoizeze, urmând să fie cel mult tolerați undeva, la marginea societății, ca o specie de inadaptați nefrecventabili.

Sau, mai bine zis, nici măcar atât: aspecte precum obligarea contribuabilului creștin la plata avortului prin decontarea acestuia din bugetul public sau confiscarea copiilor din familie spre educarea obligatorie a acestora în conformitate cu ideologia „drepturilor sexuale”, anulează posibilitatea creștinilor de a rămâne în granițele pe care Hristos le-a stabilit prin versetul de la Luca 3:25: „Daţi cele ce sunt ale Cezarului, Cezarului şi cele ce sunt ale lui Dumnezeu, lui Dumnezeu.” Pentru că, azi, Cezarul ne cere cele ce sunt ale lui Dumnezeu.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

A asista impasibili la această situație, fără a lua atitudine, este mai mult decât o iresponsabilitate: este trădare.

Renate Weber și colegii săi se tem de ceva. Din acest punct de vedere, evaluarea ”Dacă în actualul format nu am reușit să trecem prin Parlament și să avem o legislație anti-discriminare a UE, nu văd cum am reuși în viitor” ni se pare realistă. Coalizarea fără precedent a cetățenilor contra rapoartelor Estrela, Lunacek și Zuber, ca și sondajele de intenție de vot care prevăd o configurație mai flexibilă a viitorului Parlament European, cu mai mulți conservatori și eurosceptici, vor dejuca și pe viitor intențiile agenților Revoluției Culturale.

Cu o condiție: ca duminică să mergem la vot. Opțiunile noastre le cunoașteți deja.

Hai la vot! NOI VOTĂM!


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

 1. Sunt de acord cu articolul, cu o mica remarca. Nu numai marxismul a militat impotriva bisericii . Nu mi se pare ca doamna Weber ar fi un agent al neo-marxismului, cand tot asa de bine ar putea fi si al neo-nazismului sau neo-liberalismului. In noua societate capitalista de consum, valorile traditionale crestine sunt o piedica, asa ca se lucreaza intens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here