Comisia Europeană confirmă că finanțează avorturi

1315

Vorbind la conferința „Ea decide” care a avut loc la Bruxelles pe 2 martie, convocată pentru a strânge fonduri destinate furnizorilor de servicii de avort precum Planned Parenthood/Paternitatea Planificată sau Marie Stopes International, comisarul European pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare, Neven Mimica, a declarat că Comisia va continua să folosească „fondurile noastre” pentru servicii de planificare familială în afara UE, servicii care includ, după explicațiile lui Mimica, așa-numitul „avort în condiții de siguranță”.

Anterior, Comisia Europeană fusese întotdeauna precaută cu acest subiect, insistând că „nu există o politică privind avortul” sau că „nu promovează avortul” și că respectă cadrul legal din țările în care furnizează asistență. Însă, electrizată de frenezia anti-Trump declanșată de feministele radicale după ce președintele a re-introdus așa-numita „politică Mexico City” care interzice finanțarea din fonduri federale a avorturilor, reducând astfel bugetele PP și MS cu câteva sute de milioane de dolari anual, Comisia și-a scos mănușile.

Citește și: RAPORT: Planned Parenthood – Istoria completă a principalului promotor al avortului și al „educației” sexuale

Comisarul Mimica, fost aparatcik comunist în Yugoslavia, pretinde că este „mândru să anunț că vom continua susținerea noastră pentru parteneri precum Fondul Națiunilor Unite pentru Populație, UNICEF, Federația Internațională a Paternității Planificate”. Așa încât, odată ce una din cele mai mari și mai bogate reprezentante ale industriei avortului, Planned Parenthood, este investigată în SUA pentru activități criminale, Comisia Europeană se simte „mândră” de sifonarea banilor publici în buzunarele deja adânci ale avorționiștilor.

Citește și: Congresul SUA a găsit Planned Parenthood vinovată de activități criminale. Urmează ancheta judiciară

Comisarul chiar a promis să mobilizeze „fonduri adiționale pentru a acoperi lipsa și a susține sănătatea și drepturile sexuale și reproductive, planificarea familială completă, educarea, informarea și programele de prevenție în sănătate”. Aceasta, bineînțeles, este în Nouvorba orwelliană utilizată de amicii industriei avortului modul de a ascunde ce vor să spună: că vor da bani pentru asasinarea la scară mare a copiilor nenăscuți.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here