back to top

California: Forțarea ideologiei transgender în grădinițe

O educatoare de la o grădiniță din lanțul de instituții Rocklin Academy, localizată în Sacramento, statul american California, a pus în scenă o „ceremonie de tranziție” pentru un copil cu „disforie de gen” din clasa sa. Copilul a fost prezentat colegilor ca băiat, după care el s-a schimbat cu o rochie și a anunțat noul său nume, de fată. Copiii au fost instruiți să i se adreseze cu noul nume pe viitor.

Educatoarea a ținut o lecție despre transgenderism în care a folosit și două cărți care nu erau incluse în curriculă — I Am Jazz și Red: A Crayon’s Story, ambele cărți „pentru copii” menite să reafirme ideea că identitățile transgender trebuie să fie acceptate ca realitate.

Fox News relatează că unul dintre copiii de clasa I de la o școală din aceeași rețea Rocklin Academy a fost chemat în biroul directorului pentru că l-a numit greșit pe colegul „trans” deoarece nu știa că el este acum fată. Școala investighează acum, cu seriozitate, incidentul de hărțuire.

Educatoarea de grădiniță a ignorat autoritatea parentală, afirmă Jonathan Keller de la organizația de advocacy California Family Council, pentru că nu i-a notificat pe părinți despre lecția cu privire la „transgender” și ceremonia de „tranziție”; aceștia au aflat ulterior, de la copii. Unii dintre elevi s-au plâns părinților că sunt „traumatizați emotional”.

Ca răspuns la criticile părinților, directorul școlii a emis o scrisoare prin care a denumit cărțile „potrivite vârstei” și a argumentat că politica de non-discriminare „protejează toți elevii, inclusiv pe criterii de gen, identitate de gen și expresie de gen.”

 

Incidentul nefericit este doar un alt simptom al războiului cultural dus în jurul sexualității, război al cărui ultim câmp de bătălie este transgenderism-ul. Senatul Californiei a adoptat recent o lege care poate duce la pedepsirea cu închisoarea pentru un an a asistenților personali care se adresează „cu pronumele greșit” persoanelor trans. Deocamdată legea se referă doar la căminele de bătrâni, dar asta, remarcă National Review, nu pentru că ar exista o epidemie de bătrâni transgender „maltratați” cu pronumele „greșit” de îngrijitorii din azile, ci pentru simplul motiv că bătrânii constituie o categorie docilă, bună de transformat în cobai al lobby-ului LGBT pentru un test ale cărui rezultate vor fi apoi extinse în alte domenii ale vieții publice.

Citește și: Pe culmile progresului: infectarea cu HIV/SIDA a partenerului, legală în California. Măsura, susținută de organizațiile de lobby pro-homosexualitate și seculariste

Toamna trecută în statul Massachusetts, o comisia a Parlamentului local și-a anunțat intenția de a adopta o lege anti-discriminare pentru pedepsirea pastorilor care comit „ofensa” de a se adresa persoanelor trans cu pronumele greșit. În acest caz era vorba cel mai probabil de o tentativă de hărțuire și intimidare a clericilor; din fericire grupul juridic Alliance Defending Freedom a obținut ca legea să fie clarificată, în sensul că ea se va aplica organizațiilor religioase doar în cazul evenimentelor organizate pe proprietatea acestora doar pentru diverse ceremonii sau ocazii seculare.

Aceste asalturi asupra legislației se multiplică pe măsură ce Stânga neo-marxistă câștigă teren în țările occidentale. În SUA situația s-a agravat după legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex și, după cum putem observa, întreaga societate este tot mai mult afectată. Asistenții personali și părinții elevilor de la școlile Rocklin Academy au învățat pe pielea lor unde duce „toleranța”. Aviz românilor.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări