back to top

Fondatoarea „FEMEN” Brazilia regretă că a promovat avortul. „Am făcut o greșeală uriașă.”

sara-winter Fondatoarea filialei braziliene a infamului grup de „activiste” FEMEN regretă campaniile de promovare a avortului ca „drept al femeii” și își reneagă fostele concepții.

Sara Giromin (cunoscută ca Sara Winter), una din fostele lidere ale bandei „FEMEN” din Brazilia, a declarat că a făcut „o greșeală uriașă” și „cere iertare din adâncul inimii sale” pentru că s-a implicat în activitățile acestui grup radical pro-avort.

Ce a făcut-o să se schimbe atât de mult? Nașterea primului ei copil.

Fiorella Nash, de la organizația britanică Societatea pentru Protecția Copilului Nenăscut din Marea Britanie – cea mai veche organizație pro-viață din lume – a comentat astfel:

„Sara trebuie aplaudată pentru marele ei curaj de a vorbi în public despre schimbarea ei de atitudine. Ea a expus tacticile murdare ale FEMEN, care perpetuează stereotipuri feministe din cele mia urâte, deși pretinde a lupta pentru egalitate. Sara are dreptate să condamne promovarea agresivă a avortului în Brazilia de către ONG-uri fondate de bărbați bogați. Avortul a fost expus cu dovezi ca  o formă de oprimare a femeii de mai bine de o sută de ani, și cu toate acestea feministele radicale  continuă să perpetueze minciuna că avortul ajută femeile.

Decizia Sarei de a se scuza public în fața celor pe care i-a rănit nu va fi trecută cu vederea. Ea este în mod clar o femeie curajoasă și onestă dacă se ridică astfel contra unei mișcări corupte.”

Citește și: „Avortul, ultima exploatare a femeii”

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări