back to top

Germania: Agresiune de tip terorist contra unor personalități publice pro-familie

IMG_6664 Pe data de 14 septembrie, un teatru din Berlin a organizat premiera piesei FRICĂ. „Artiștii” au intepretat cinci persoane publice, cunoscute în Germania și nu doar, ca apărătoare ale valorilor familiei și pentru discursurile și acțiunile menite să protejeze copiii de sexualizare și ideologia gender: Birgit Kelle, Gabriele Kuby – cunoscută și publicului din România, unde a fost tradusă și lansată în prezența autoarei cartea „Revoluția sexuală” – Hedwig von Bevoerfoerde, eurodeputata Beatrix von Storch (Partidul eurosceptic „Alternativă pentru Germania”) și Frauke Petry. Actorii au apărut pe scenă sub numele acestor persoane, purtând măști cu chipurile celor cinci, prezentați sub forma unor zombi agresivi și plini de ură.

Doi spectatori relatează că au auzit rostite replici precum „împușcă zombii în cap, căci doar atunci vor fi cu adevărat morți”.

O săptămână mai târziu, europarlamentara Beatrix von Storch (reamintim, mai nou colegă cu Monica Macovei din România – ce ironie!) a fost victima unui act de huliganism soldat cu incendierea și distrugerea autoturimului său. Peste încă o săptămână, mașina lui Hedwig von Beverfoerde a ars împreună cu una din clădirile în care funcționa firma familiei sale, ambele fiind complet distruse (foto). A doua zi, o scrisoare anonimă publicată pe internet anunță motivul agresiunii: dna von Beverfoerde este organizatoarea unor demonstrații regulate în Stuttgart împotriva implementării în școli a unei curicule agresive de propagandă homosexuală.

Blogerul catolic și filosoful dr. Josef Bordat a relatat și comentat asupra acestui act terorist și a primit imediat mai multe amenințări cu moartea.

Așa cum știm din anii 1970, atacurile asupra bunurilor și proprietăților duc rapid la atacuri și agresiuni contra persoanelor. Vă îndemnăm să vă rugați pentru persoanele amenințate de teroriștii homosexualiști și de asemenea dacă doriți să le scrieți câteva cuvinte de încurajare, o puteți face la adresele:

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări