back to top

Ignorând un referendum, Parlamentul sloven votează pentru legalizarea „căsătoriei” unisex. Se pregătește al doilea referendum…

120827-Thomas-jefferson-quotes-4 Parlamentul Sloveniei a adoptat, ieri, cu 51 de voturi la 28 o lege care redefinește căsătoria ca „uniunea între două persoane” și permite adopția de copii de către cuplurile homosexuale, punând deci la egalitate căsătoria cu relațiile homosexuale.

Acest vot este un exemplu de autism și schizofrenie politică așa cum rar poți întâlni: poporul sloven a respins deja, în 2012, prin referendum, o lege similară. Iată deci cam care este statutul democrației în Uniunea Europeană.

Din punct de vedere al naturii umane și al bunului simț, a crede că un legislativ poate transforma prin lege relația a două persoane de același sex în „căsătorie” e la fel de logic cu a crede că parlamentul poate porunci Soarelui să răsară la Vest și să apună la Est.

Voturile nu pot schimba legile naturii – iar politicienii, aleși sau nu în mod democratic, care fac astfel de încercări, vor constata mai devreme sau mai târziu costurile aroganței de a crede altceva.

În 2011, același parlament de la Ljubljana a adoptat un nou Cod al Familiei care legaliza „căsătoria” unisex și adopția de copii pentru aceste cupluri. În doar câteva săptămâni, o inițiativă cetățenească a colectat suficiente semnături pentru a convoca un referendum care a dus la abrogarea legii buclucașe.

Suntem anunțați că o nouă inițiativă cetățenească urmează să strângă semnături pentru a anula porcăria comisă de – ce trist! – „reprezentanții poporului”.

Votul de ieri va avea desigur un efect demoralizator asupra democrației. Clica politică este pregătită să o sfideze ori de câte ori este nevoie pentru a-și impune propria voință. Probabil acest exemplu este cel mai complet răspuns la întrebarea „de ce este homosexualitatea o ideologie” pusă la recenta lansare a cărții „Fața nevăzută a homosexualității”. Și nu doar că este o ideologie, dar este chiar una care pavează drumul spre tiranie.

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări