back to top

Marea Britanie: „Verzii” vor legalizarea poligamiei

poligamie Molima imoralității se extinde în „civilizația occidentală” ca un foc într-o câmpie uscată. După ce unul din principalele partide din Suedia a început să cocheteze cu ideea legalizării poligamiei, acum și Partidul Verzilor din Marea Britanie se anunță „deschis” la astfel de „adaptare” a legislației familiei.

Șefa UK Green Party, Natalie Bennett, a declarat că este „deschisă” la discuții despre legalizarea „căsătoriei” între 3 sau mai multe persoane.

Ea a făcut aceste comentarii ca răspuns la o întrebare adresată prin intermediul website-ului homosexualist Pink News, care suna astfel:

„Ca persoană care trăiește cu doi iubiți (boyfriends, în original) într-o relație stabiă pe termen lung, aș dori să știu care este opinia dvs. asupra drepturilor la poliamorie. Este posibil sprijinul Verzilor pentru parteneriatele civile sau căsătoriile de grup?”

Natalie Bennett, care este o susținătoare radicală a homosexualității, a replicat că, deși deocamdată partidul să nu are o politică specifică pe aceeastă temă, ea este „deschisă dialogului și consultărilor” în legătură cu poligamia.

Celor care sunt sincer șocați de panta tot mai abruptă pe care alunecă „civilizația occidentală” le spunem că asistăm la împlinirea previziunilor (ca să nu zicem profețiilor) făcute de mișcarea pro-familie în urmă cu puțini ani, atunci când a fost introdusă, prin înșelătorie și minciună, o instituție desemnată a parazita familia: parteneriatul civil. De la legalizarea primului astfel de „parteneriat” în lume, mai exact în Danemarca, în 1989, un val de revendicări din ce în ce mai agresive și mai aberante s-a abătut asupra legislativelor și instanțelor europene și americane.

Michael Cook, editor al popularei publicații conservatoare MercatorNet, nota că deși activiștii pro-căsătorie unisex au insistat mereu că legifgerarea acesteia nu va duce la legiferarea poligamiei, de fapt negările sunt un aspect crucial al agendei homosexuale pentru că dacă ar fi recunoscut consecințele mariajului între persoane de același sex, societatea nu l-ar fi acceptat niciodată.

De fapt este cât se poate de logic – o logică diabolică, evident: calea către desființarea căsătoriei (ținta supremă a revoluției sexuale, care vede în familie principalul obstacol în calea împlinirii scopurilor sale) trece prin redefinirea ei. Atunci când orice va însemna căsătorie, căsătoria nu va mai însemna, de fapt, nimic. Prin legalizarea „parteneriatului”, apoi a căsătoriei unisex, apoi a poligamiei, instituția căsătoriei este dislocată din centrul societății și devine ridicolă, vetustă, moartă.

Vă reamintim, nu noi o spunem, ci chiar agenții diabolicei transmutații, precum Masha Gessen, mai nou lăudată de intelectualul „conservator” Tismăneanu drept activistă pro-democrație:

„Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe”

https://www.youtube.com/watch?v=n9M0xcs2Vw4

 

Alianța Familiilor din România
Alianța Familiilor din Româniahttp://www.alianta-familiilor.ro
Organizaţie de advocacy, în sensul afirmării şi apărării tradiţiilor social-culturale care au stat la baza dezvoltării societăţii româneşti: familia şi morala creştină, aplicate în relaţiile interumane şi în viaţa socială.

Cele mai citite postări