back to top

„Top 10” organizaţii europene anti-religie, pro-avort, pro-homosexualitate (IV)

Centrul pentru Drepturi Reproductive (CRR)

crr-logo-english Sediu: New York
Web: http://reproductiverights.org/
Președinte și director executiv: Nancy Northup

Centrul pentru drepturi reproductive (CRR) este un important grup american de interes public destinat litigiilor și lobby-ului pentru politicile pro-avort din întreaga lume. Campaniile sale se concntrează pe promovarea interpretării pro-avort a Convenţiei privind eliminarea tuturor formelor de discriminare împotriva femeilor (CEDAW), pe lupta împotriva programelor educative ce promovează abstinența, pe legalizarea avortului şi promovarea contracepţiei.

CRR are de asemenea un istoric al implicării în încercările legale de a revoca legile pro-life, în particular pe acelea din ţările în mod tradiţional catolice. Borderoul anual al CRR include cazuri împotriva a numeroase ţări europene precum: Croaţia, Polonia, Slovacia, Irlanda şi Ungaria.

Veniturile CRR pe anul fiscal 2011 s-au ridicat la valoarea totală de 15,495 milioane $ din care 10,86 milioane $ au reprezentat alocări de subvenţii şi acte de donaţie. Din aceştia, 56% au provenit de la fudatii precum: Fundaţia William and Flora Hewlett, Fundaţia David şi Lucile Packard, Fundaţia Ford, Fundaţia John D. and Catherine T. MacArthur, şi Fundaţia George Soros: Societatea deschisă. CRR primeşte de asemenea suport financiar din partea Fondului ONU pentru populaţie (UNFPA), care pretinde o poziţie neutră în problema avortului.

NotĂ: Organizația este activă, indirect, și în România.

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări