back to top

Vrednici sunt! Părinții a 13 copii, distinși cu ordinul patriarhal Sf. Constantin Brâncoveanu și Maria Brâncoveanu

Familia Popa, Roznov, Neamt, are 13 copii

La Iași, ieri 14 octombrie, în zi de sărbătoare, soții Nicolai și Georgeta Popa din Roznov, jud. Neamț, părinți a 13 copii, au fost distinși cu ordinul patriarhal „Sf. Constantin Brâncoveanu” și „Maria Brâncoveanu” prin intermediul Mitropolitului Moldovei și Bucovinei, ÎPS Sa Teofan.

După cum veți putea observa privind înregistrarea, în ciuda stereotipurilor vânturate de propaganda antinatalistă de azi, sunt o familie de intelectuali, care NU trăiește din ajutoare sociale ci din munca pământului; și niciunul din copii nu a ajuns pe străzi, ba dimpotrivă. De altfel, e de ajuns să le priviți chipurile pentru a înțelege mai mult.

Prefațat de o scurtă prezentare a vieții și domniei lui Constantin Brâncoveanu, voievodul martir cu 11 copii care este și patronul spiritual al organizației noastre și al mișcării românești pentru viață, după dorința fondatorului acesteia, Ioan Alexandru.

Înregistrarea începe la 1h 54min 11s, clic aici.

Întregul eveniment poate fi vizionat mai jos:

Vezi și interviul luat de Știri pentru viață: Tatăl a 13 copii: „Când s-au înmulţit copiii, ne-am îmbogăţit şi noi!” – interviu cu familia care a primit Ordinul Patriarhal „Sfinţii Martiri Brâncoveni”

13copii

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări