back to top

Mitropolitul Serafim de Pireu: „Propaganda publică a homosexualității este ca o molimă asupra familiei și a societății”

„Dușmanul se străduiește să ne facă pe noi, oamenii, sclavi ai cărnii și ai păcatului, să transforme creaturi spirituale în unele materiale, ca animalele cele fără minte…”

„Biserica Ortodoxă respectă viața privată și libera voie a omului. Totuși, trebuie notat că are loc procesul legalizării crimei împotriva naturii umane și a fiziologiei: astăzi, patima depravată a homosexualității a fost recunoscută legal; mâine, pedofilia va fi legalizată (luați Olanda ca exemplu); următoarea va fi bestialitatea (Germania). Aceasta este cea mai gravă crimă împotriva Dumnezeului Veșnic și a personalității umane, repetarea blasfemiei din Sodoa și Gomora.”

„Justificarea, sprijinirea și promovarea acestor patimi de rușine ca și încercările de a le prezenta ca normale sunt nenaturale și inadmisibile. Sfintele Scripturi care exprimă Voința lui Dumnezeu condamnă repetat homosexualitatea ca o patimă, un păcat și o abominație.”

„Pentru toți Sfinții Părinți, homosexualitatea este unul din cele mai necurate păcate, o ingratitudine scandaloasă la adresa Creatorului, blasfemie și negare a Evangheliei. Propaganda publică a homosexualității este ca o molimă asupra familiei și a societății. Mai mult, va cauza tulburări psihopatologice ale copiilor crescuți de cuplurile de același sex (și noi suntem îndemnați activ să acceptăm această practică).”

Extras dintr-un cuvânt al Mitropolitului Serafim de Pireu, conform Pravoslavie.ru

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări