back to top

Steagul LGBT este mânjit de sângele copiilor nenăscuți

[box]Articol de Ryan Bomberger, laureat al premiului Emmy și fondator al organizației pro-viață The Radiance Foundation împreună cu soția sa, Bethany. Publicat inițial pe LifeSiteNews.com.[/box]

Accesul nelimitat la știrile non-stop de pe internet lasă impresia că sunt transmise publicului ample informații cu privire la problemele cruciale ale zilei. În mare parte, însă, aceleași platitudini neinformative sunt regurgitate la nesfârșit. „Cerberii” din mass-media, care țin morțiș să prezinte un portret unilateral al celei mai bine coordonate și finanțate mișcări sociale din prezent, nu sunt deranjați dacă prezintă știrile într-un mod fals.

În luna „mândriei” unei comunități care se bucură de cea mai mare protecție acordată oricărui grup de către organizațiile de știri, nu există nicio obiectivitate jurnalistică, numai subiectivitate îmbrăcată în culorile vesele ale curcubeului și un acronim aflat în continuă extindere. Mișcarea activiștilor LGBT se bucură de imunitate, în timp ce etichetează orice oponenți ca fiind motivați de ură, bigoți și homofobi.

COLORS-BLEED-RED_(1)_645_645_55 Provin dintr-o familie extrem de diversă. Dintotdeauna am fost educat să îi iubesc pe ceilalți, să fiu milos și să spun și să trăiesc adevărul. A, și apropo, fii pregătit ca unii oameni să te urască, oricum. Nu puteam ști, copil fiind, cât de valoroase aveau să fie aceste lecții acum.

Mișcarea LGBTQ deplânge „inegalitatea” și epidemia „violenței motivate de ură” care afectează comunitatea homosexuală, bisexuală și de orice variantă a sexualității. (Nu voi discuta acum despre rapoartele absurde și autofabricate cu privire la „violența motivată de ură”, despre pseudoștiința aferentă și despre statisticile măsluite.) Nimeni nu merită să fie rănit fizic (bineînțeles, cu excepția cazurilor de autoapărare). Și totuși, în același timp în care strigă „discriminare”, grupurile pentru „drepturile homosexualilor” promovează în mod activ, chiar agresiv, cea mai violentă formă de discriminare: avortul.

Aproape toate marile grupuri pro-LGBTQxyz (Human Rights Campaign, Act Up, Lambda Legal Defense and Education Fund și GLAAD, ca să numesc doar câteva) promovează violența avortului. Multe dintre ele consideră „drepturile homosexualilor” și „drepturile la avort” ca fiind un front comun.

În cadrul unei teleconferințe cu privire la opoziția Lambda Legal față de confirmarea lui John Roberts ca judecător-șef al instanțelor federale americane, un participant a întrebat: „Am analizat cele 30 de întrebări ale dvs. și văd că mai multe dintre ele se referă la Roe c. Wade. De ce se concentrează Lambda Legal asupra avortului?” Jon Davidson, director juridic al Lambda Legal, a răspuns:

NOT-EQUAL_645_645_55 „De cel puțin un secol, libertatea reproductivă și drepturile LGBT sunt legate inexorabil, atât pe plan juridic, cât și politic. Legăturile dintre aceste drepturi sunt atât de strânse, încât suntem convinși că amenințarea unuia îl afectează în mod direct și profund pe celălalt. Această observație este valabilă din punct de vedere istoric.”

„La începutul anilor 1900, pioniere feministe precum Margaret Sanger (LINK) și Emma Goldman și-au propus să convingă opinia publică de faptul că libertatea sexuală și capacitatea de controlare a propriului destin în materie de reproducere sunt intim conectate și, mai mult, că ambele sunt esențiale pentru libertatea individuală.”

Sanger, fondatoarea Planned Parenthood, a discutat deseori despre homosexualitate. Organizația sa a promovat-o ca mijloc de reducere a populației. După moartea sa, vicepreședintele Planned Parenthood, Frederick S. Jaffe, a emis documentul intitulat Memorandumul Jaffe, care încuraja „creșterea homosexualității” ca metodă de reducere a fertilității în SUA. Ceea ce avea să fie cel mai mare lanț de clinici de avorturi al națiunii promova homosexualitatea ca mijloc de reducere a populației, și nu pentru a evidenția vreun fel de egalitate sau valoare a vreunui individ.

Și totuși, în prezent, grupurile activiste pro-homosexuale, cu fonduri multimilionare în dolari, îmbrățișează idealurile unei adepte rasiste și elitiste a eugeniei și ale organizației născute din pseudoștiința sa eugenică. Unele dintre aceste grupuri, precum Human Rights Campaign, primesc fonduri directe de la Planned Parenthood, o afacere de un miliard de dolari anual, care profită în urma violenței avortului.

Planned Parenthood este atât de prins în încrengătura mișcării pentru „drepturile homosexualilor”, încât este greu să se separe lanțul avortist de acest moloh politic. Activiștii LGBTQPP, după cum a declarat Lambda Legal, văd libertatea de a alege un avort și libertatea de alegere a sexualității ca pe un mariaj politic de nedespărțit.

ACT UP, un grup homosexual creat pentru combaterea oribilei epidemii de SIDA, trâmbița cu privire la această alianță:

„În decembrie 1989, ACT UP a făcut istorie… Aproximativ 4500 de protestatari au participat la prima acțiune Stop the Church (Opriți Biserica), pentru a milita împotriva politicilor letale, homofobe și misogine ale Bisericii Catolice cu privire la SIDA și la avort.”

HATE-SPEECH_(1)_645_645_55 Ce are SIDA de a face cu avortul? Ei bine, nimic. Acest eveniment „istoric” din New York a fost un protest masiv al ACT UP împotriva a ceea ce organizația denunța drept „refuzarea unor informații salvatoare de vieți cu privire la SIDA” și „opoziția față de dreptul la avort al femeii” din partea Bisericii Catolice.

Presa mainstream, în colaborare cu grupuri precum National Gay & Lesbian Journalist Association și GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation), au grijă ca acestea „drepturi” să fie comunicate împreună, cu aceleași apeluri indignate la „egalitate” și „libertate”.

„Deși mulți dintre noi, în cadrul comunității LGBT, vedem paralele între mișcările pentru drepturile homosexualilor și drepturile femeilor, adeseori ignorăm rolul direct al deciziei Roe în stabilirea unui drept la căsătorie între persoanele de același sex… Libertatea reproductivă și libertatea LGBT sunt două fațete ale aceleiași idei”, declară GLAAD pe site-ul său.

Misiunea acestei organizații, puternic axată pe relația cu presa, este, parțial, de a „crea o lume în care fiecare poate duce viața pe care o iubește”. De fapt, toată lumea cu excepția celor avortați sub steagul „libertății reproductive” fluturat de GLAAD.

Din păcate, aceste grupuri sunt solidare cu o industrie care discriminează violent de mii de ori în fiecare zi și de peste un milion de ori pe an. Aparent, „discursul motivat de ură” este perfect în regulă, dacă cere moartea unei minorități – o minoritate mai vulnerabilă și mai victimizată decât orice alt grup de ființe umane… copiii nenăscuți.

Nu pot vedea culorile curcubeului din steagul mișcării LGBT fără a vedea sângele care curge din țesătura ipocriziei lui. Nu poți să ceri „egalitate” în timp ce spoliezi cu mândrie egalitatea a milioane de alte persoane. Nimeni nu ar trebui să fie vreodată mândru de violență. Aceasta ne denigrează pe toți – născuți și nenăscuți.

Iulia Matei
Iulia Matei
Mamă, cetățean, traducătoare. Susținătoare a activității Pro-Vita și contribuitoare la blogul Cultura Vieții în speranța unei lumi mai bune pentru generațiile de mâine, printr-o informare corectă a generațiilor de azi.

Cele mai citite postări